Bli Medlem

Vi vill bli fler!


Ju fler, desto bättre – ditt engagemang är vår styrka. Ju fler åsikter, perspektiv och erfarenheter, desto bättre förutsättningar att fatta rätt beslut.

Hur vill du att framtidens Mariestad ska se ut? Vi ser fram emot att ha med dig på resan mot ännu fler drömlägen!


Ta steget!

Bli medlem i Moderaterna i Mariestad

Henrik Andersson, Sara Swahnström och Elin Abrahamsson

Så blir du medlem

Det enklaste sättet att bli medlem i Moderaterna är genom formuläret på Moderaternas medlemssida. Klicka här för att komma dit. 

Du kan även bli medlem genom att betala medlemsavgiften (100 kr) till Bankgiro 5040-0365 eller Swishnummer 123 336 0070. Du behöver då uppge ditt personnummer i samband med betalningen.

Johan Abrahamsson
Johan AbrahamssonKommunstyrelsens ordförande
Anledningen till att jag blev politiker är att jag insåg att det hjälpte föga att sitta hemma och tycka och tänka och bli irriterad. Jag valde att bli medlem i Moderaterna och insåg snabbt hur enkelt det är att bli en del av partiet och kunna vara med och påverka.
Malin Olsson Lundqvist
Malin Olsson LundqvistKultur- och fritdsberedningens ordförande
Jag brinner för att förbättra och skapa positiv utveckling.
Så att vara med att påverka Mariestad i den utveckling som vi har framför oss känns både som en spännande utmaning, ett stort ansvar och en ynnest.
Henrik Andersson
Henrik AnderssonKommunstyrelsens förste vice ordförande
Jag engagerade mig för att jag ville vara med och påverka och utveckla den kommunen jag lever och bor i. Inte minst för kommande generationers skull.